Werken bij Jobzo

Over ons

Jobzo is ontstaan vanuit de gedachte dat het organiseren van tijdelijk personeel voor zorgaanbieders beter kan. Zorgaanbieders hebben te kampen met tekorten in personeel. Tegelijkertijd hebben zorgaanbieders en ZZP’ers in toenemende mate te maken met kwaliteitseisen vanuit de overheid. In de praktijk zien we dat niet alle eisen altijd even goed worden geïmplementeerd. Met Jobzo slaan we daarom twee vliegen in een klap: we dragen bij aan een oplossing voor het nijpende personeelstekort en we helpen mee om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van zorg toeneemt.​

Kom jij ons versterken?

Herken jij je in de missie van Jobzo? Ben je daarnaast klantgericht, ambitieus, flexibel en wil jij werken in een supergaaf team bij een organisatie die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid? Reageer dan snel op één van de vacatures!

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Ben je niet op zoek naar een specifieke vacature dan mag je altijd een open sollicitatie sturen. Mail ons op werken@job-zo.nl en wij nemen contact met jou op.