Ik zoek een job

Voordelen voor ZZP'ers

Als ZZP’er wil je vooral zorg leveren. Leuke opdrachtgevers en zinvol werk. De rest is bijzaak. Jobzo helpt je bij die bijzaken, zoals het regelen van de leuke job, een belangrijk deel van je administratie en het voldoen aan de kwaliteitseisen. Zo kan jij je focussen op het echte werk!

We gaan altijd voor de klik tussen jou en je opdrachtgever

Als zelfstandig zorgprofessional heb je een eigen manier van werken en de flexibiliteit om deze bij verschillende zorgaanbieders toe te passen. Toch past de ene zorgaanbieder beter bij je dan de andere. Jobzo helpt je om aan de slag te gaan bij een zorgaanbieder die bij jou past.

Advies nodig? Jobzo staat voor je klaar!

Als ZZP’er in de zorg komt er continu veel op je af. Dat kunnen bijvoorbeeld administratieve uitdagingen zijn of veranderende regelgeving. Jobzo kijkt in dat geval graag met je mee. Als we zelf niet kunnen ondersteunen, dan kennen we meestal wel iemand die dat wel kan.

Je voldoet volledig aan de wet- en regelgeving: we zorgen ervoor dat je Wkkgz-proof bent​

De wet stelt steeds strengere kwaliteitseisen aan jou als ZZp’er in de zorg. Waar je aan moet voldoen staat in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Jobzo helpt je te voldoen aan deze wet.

We communiceren vlot en transparant​

Vlotte en transparante communicatie is voor ons een vanzelfsprekendheid. Hebben we niet direct een antwoord voor je, dan komen we hier snel op terug, daar mag je op rekenen. Hebben we een keer geen passende oplossing? Dan communiceren we dat ook helder en transparant.​

Alle contractzaken geregeld

Als ZZP’er doe je het liefst waar je hart ligt: het leveren van zorg aan de cliënten. Wij bij Jobzo ondersteunen je daarbij door jouw contractzaken te regelen.

Waar moet een ZZP'er aan voldoen om bij Jobzo aan de slag te kunnen?

Zorgaanbieders vragen Jobzo te bemiddelen met ZZP’ers die een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering hebben. Zorg er dus voor dat je goed verzekerd bent.

Vanaf 1 januari 2022 dien je ook als ZZP’er te voldoen aan de Wtza en de Wkkgz. Kort gezegd: je dient te voldoen aan de kwaliteitseisen die de overheid aan je stelt. Gelukkig helpt Jobzo je daarbij! Vraag ernaar bij je intake.

Om te kunnen werken via Jobzo dien je aan te kunnen tonen dat je bevoegd en bekwaam bent om in de zorg te kunnen werken. Dat kan bijvoorbeeld met een diploma van een relevante zorgopleiding of een ervaringscertificaat. Daarnaast vraagt Jobzo altijd een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan bij Justis.

Als ZZP’er in de zorg dien je een goede administratie te voeren. Gelukkig helpt Jobzo je daarbij door de facturen namens jou te sturen naar je opdrachtgever. Voor al het overige raden we aan samen te werken met een boekhouder.

Als ZZP’er dien je een inschrijving te hebben bij de Kamer van Koophandel. Dat kan bijvoorbeeld zijn als eenmanszaak of als Besloten Vennootschap (B.V.). Voor meer informatie verwijzen we je naar www.kvk.nl.